bezárás

 

Hét örömteli hatás a Kriston intim torna® rendszeres végzésével

 

 

 

  1. Vizeletvesztés megszűnése, csökkenése. Kriston Andrea mérései és a vizsgálatban részt vevő nők beszámolói szerint 92%-ban szűnik meg azokban az esetekben, amikor izomgyengeség váltotta ki a problémát.
  2. Feszesebbé válik a hüvely. A Kriston intim torna tréning rendszeres végzése során az izomrostok megvastagodnak, ezért az alapfeszességük is megnő, a tartásuk fokozódik.
  3. Erősebben zár a végbél. Az alaptónusa, tartása is megváltozik. Hetek alatt kemény izomgyűrűvé képes fejlődni.
  4. Az aranyeres panaszok csökkennek vagy megszűnnek, mert nagyobb támasza lesz a kötőszöveti párnának, ami a végbél körül helyezkedik el.
  5. Csökken az altesti szervek gyulladási hajlama. A záróizmok megerősödése miatt a kórokozók nyílásba való bejutásának esélye csökken a külvilág, illetve a végbél irányából. Gyulladási hajlamot csökkenti a szervek jobb tápanyagellátása is.
  6. Menstruációra való hatása:megszűnik vagy csökken a menstruációs görcs. Szabályozottabbá válhat a menstruáció (peteérés). A testünkhöz való viszonyunk megváltozása, a medencei vérellátás fokozódása, a belső szervek mozgása mind segít a helyzet normalizálásában.
  7. Szexualitásra való örömteli hatás: nő az orgazmuskészség, a szexuális életre való vágy növekedhet. A Kriston intim torna az egész energia – háztartásunkra hat, egész szervezetben érződik az ereje.

 

Természetesen a Kriston intim torna® hatása nemcsak a fentebbi hét hatásban nyilvánul meg, a napi gátizom fejlesztésével egyéb jótékony hatások is bekövetkeznek.

 

Jelentkezés tréningre


Férfi tréning 3 x 4 óra
Kriston gyakorló óra - HALADÓ TRÉNING
Női tréning 3 x 4 óra
2020. jún. 13.; 14.; 20.; 09:00 - 13:00
2020. jún. 17.; 19.; 24.; 09:00 - 13:00
Egyéni időpont igénylése:
Kérem röviden írja le, hogy mikor lenne Önnek a legmegfelelőbb...
Minden jog fenntartva!