bezárás

 

Hét örömteli hatás a Kriston intim torna® rendszeres végzésével

 

 

 

  1. Vizeletvesztés megszűnése, csökkenése. Kriston Andrea mérései és a vizsgálatban részt vevő nők beszámolói szerint 92%-ban szűnik meg azokban az esetekben, amikor izomgyengeség váltotta ki a problémát.
  2. Feszesebbé válik a hüvely. A Kriston intim torna tréning rendszeres végzése során az izomrostok megvastagodnak, ezért az alapfeszességük is megnő, a tartásuk fokozódik.
  3. Erősebben zár a végbél. Az alaptónusa, tartása is megváltozik. Hetek alatt kemény izomgyűrűvé képes fejlődni.
  4. Az aranyeres panaszok csökkennek vagy megszűnnek, mert nagyobb támasza lesz a kötőszöveti párnának, ami a végbél körül helyezkedik el.
  5. Csökken az altesti szervek gyulladási hajlama. A záróizmok megerősödése miatt a kórokozók nyílásba való bejutásának esélye csökken a külvilág, illetve a végbél irányából. Gyulladási hajlamot csökkenti a szervek jobb tápanyagellátása is.
  6. Menstruációra való hatása:megszűnik vagy csökken a menstruációs görcs. Szabályozottabbá válhat a menstruáció (peteérés). A testünkhöz való viszonyunk megváltozása, a medencei vérellátás fokozódása, a belső szervek mozgása mind segít a helyzet normalizálásában.
  7. Szexualitásra való örömteli hatás: nő az orgazmuskészség, a szexuális életre való vágy növekedhet. A Kriston intim torna az egész energia – háztartásunkra hat, egész szervezetben érződik az ereje.

 

Természetesen a Kriston intim torna® hatása nemcsak a fentebbi hét hatásban nyilvánul meg, a napi gátizom fejlesztésével egyéb jótékony hatások is bekövetkeznek.

 

Jelentkezés tréningre


Férfi tréning 3 x 4 óra
Női kezdő tréning
2020. aug. 1.; 2.; 8.; 09:00 - 13:00
2020. aug. 21.; 22.; 23.; 09:00 - 13:00
Kriston gyakorló óra - HALADÓ TRÉNING
Nősziroom Stúdióban Hétfő 17:00 -18:00
Nősziroom Stúdióban Csütörtök 18:15 -19:15
ONLINE aug. 5. - aug. 26. 19:00 - 19:45
Egyéni időpont igénylése:
Kérem röviden írja le, hogy mikor lenne Önnek a legmegfelelőbb...
Minden jog fenntartva!