bezárás

 

Hét örömteli hatás a Kriston intim torna® rendszeres végzésével

 

 

  1. Nő a magömlés ellenőrzésének képessége.
  2. Fokozódhat a szexuális vágy, ami sikerélményt jelent a legtöbb férfi számára.
  3. Az erekció látványosabb lehet, mert a rendszeres izompumpa során létrejövő nagyobb vérforgalom fokozza az erek átmérőjét, és együtt jár a kapilláris érhálózat fejlődésével. Több vér átengedésére válik képessé a lágyék, és ezáltal a „töltővér” mennyisége is megnő. A vaskos izmok jobban megfeszülnek, jobban zárnak.
  4. Élénkül az alhasi szervek működése. A Kriston intim torna jótékony hatást fejt ki a hímvessző szöveteire, a herék működésére, ahol a tesztoszteron és a hímivarsejtek termelése történik. A hímivarsejtek aktivitása, száma is megnőhet a tapasztalatok szerint, de a teljesebb hatás érdekében érdemes a lelki oldallal is foglalkozni.
  5. A vizeletürítés gyakori gyötrő ingere is csökkenhet a Kriston intim torna végzése által, mert a feszültségtől a szervbe gyülemlő mozgásos energia levezetésre kerül.
  6. Csökken az altest gyulladási hajlama. A rendszeresen megélénkülő keringés hatására a szövetek gyulladással szembeni ellenállása nő. Minden gyakorlásnál hatékonyabbá válik a szövetekből a salakanyag kipucolása, a keringés gyorsulása. Az alhasi szövetek általában nyugalomban vannak, ezért a szövetekben könnyebben rakódik le a salakanyag. Gyógyszerszedés mellett is hatékony segítség a torna, mert a gyakorlatok hatására kitágulnak az erek, és a hatóanyag nagyobb arányban kerül az érintett szövetekhez.
  7. Prosztata-megnagyobbodás esetén a szerv „munkáltatása” során a mirigyek munkája serken, és a mozgatás hatására könnyebben vezetődik a járatokba a prosztatafolyadék.

 

Természetesen a Kriston intim torna® hatása nemcsak a fentebbi hét hatásban nyilvánul meg, a napi gátizom fejlesztésével egyéb jótékony hatások is bekövetkeznek!

 

Jelentkezés tréningre


Férfi tréning 3 x 4 óra
Női kezdő tréning
2020. aug. 1.; 2.; 8.; 09:00 - 13:00
2020. aug. 21.; 22.; 23.; 09:00 - 13:00
Kriston gyakorló óra - HALADÓ TRÉNING
Nősziroom Stúdióban Hétfő 17:00 -18:00
Nősziroom Stúdióban Csütörtök 18:15 -19:15
ONLINE aug. 5. - aug. 26. 19:00 - 19:45
Egyéni időpont igénylése:
Kérem röviden írja le, hogy mikor lenne Önnek a legmegfelelőbb...
Minden jog fenntartva!