bezárás

Szeretettel köszöntelek a honlapomon!

 

Nagy Katalin vagyok, védőnőként 16 évig dolgoztam. Ma már sportoktatóként tevékenykedem és vezetem a Nősziroom Stúdiót Debrecenben. Kezdjük az elején! Hogyan lettem Kriston intim torna® tréner? Egészségügyi főiskola elvégzése után olvastam el Kriston Andrea Kriston Intim torna könyvét, amit alig tudtam letenni.

Nagy Katalin

 

A könyvben olvasottak nagy segítséget jelentettek saját női testem működésének megértésében és a munkám során azon nők tüneteinek megértésében, amit megosztottak velem kislányként, kismamaként, szülőnőként és nagymamaként. A Kriston intim torna® által egyre többet tudtam segíteni a körzetemben élő nőknek, pedig, akkor még csak azokat a gondolatokat adtam át, amikről olvastam a könyvben, ami igazából csak töredéke a trénerképzésen és a folyamatos továbbképzéseken hallottaknak.

Több éven keresztül gondolkoztam a trénerképzés elvégzésén, mígnem 2007-ben férjem erős biztatására jelentkeztem trénernek.

 

2008 januárjában sikeres vizsgát tettem Kriston Andreánál, a módszer kidolgozójánál. Tíz éve tanítom nőknek, férfiaknak a Kriston intim tornát, nagy lelkesedéssel. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem az Andreát és taníthatom módszerét.

 

 

 

Trénerként fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést, a Kriston Módszer új elemeinek az elsajátítását, így a legújabb ismeretekkel rendelkezem a KIT Módszer oktatása kapcsán.

 

 

 

Jelentkezés tréningre


Férfi tréning 3 x 4 óra
2019. szept. 20. - okt. 4. (3 péntek) 17:00- 21:00
KIT GYAKORLÓ ÓRA - HALADÓ TRÉNING
Hétfő 17:00 - 18:00
Női tréning 3 x 4 óra
2019. július 12., 13., 14. BETELT!
2019. aug. 2.-3.-4.
Női tréning 4 x 3 óra
Egyéni időpont igénylése:
Kérem röviden írja le, hogy mikor lenne Önnek a legmegfelelőbb...
Minden jog fenntartva!