bezárás

Tudtad, hogy a Kriston intim torna® erősebbé, rugalmasabbá, elasztikusabbá teszi a hüvely izomzatát, védi a gátad a szüléskor, így sokkal könnyebben felépülsz szülés után?

 

 Kriston intim torna kismamáknak

 

Várandósság alatt hónapról hónapra a méh és a baba súlya is folyamatosan növekszik, ez a két súly összeadódva, amikor függőlegesen helyezkedünk el, nagy súlytöbbletet jelent a gátunk kicsiny izmaira. A nők egy része ebben a gyönyörű időszakban megtapasztalja az alábbi intim tüneteket:

 

  • Szeméremtájéki, hüvelyi visszértágulat, aranyér

  • Vizelettartási nehézségek,

  • Székrekedés

 

Ezen tünetek általában átmenetiek, mégis fontos, hogy hogyan védd magad kismamaként.

 

Hüvelyi szülésnél hatalmas alakváltozás történik a hüvelyizomnál. A hüvelyben és környékén annál kisebbek a maradandó változások, minél jobban felkészült az izom a szülésre. A felkészítetlen szülőcsatorna izmai nem elég rugalmasak.

 

A gyermekágyi időszakban a táguláson átesett izmok kevésbé tartanak, regenerálódásra van szükségük. Időt és odafigyelést igényelnek, hogy újra lányosan fiatalosak legyenek.

 

Kismamák egyik legfontosabb feladata, hogy ott felkészítsék a testüket ahol a szülés történik.

 

A tréningen a kismamák kiegészítő programot kapnak a Gátvédő vajúdástechnikát és a szülés után a medence erejének visszaszerzését támogató tréninget.

 

 

A női alaptréning elvégzését követően szívből ajánlom Neked Kriston Andrea két tréningjét (amelyeket csak nála van lehetőséged elsajátítani):

 

  • Gésák titka®

  • Gólya tréning®  

 

 

 

 

-           

 

 

                          

 

 

Kismamák visszajelzései tréning után...


 

 

"A tréning óta nagyon jól érzem magam a bőrömben, igaz néha nehéz erőt venni magamon esténként a tornához, de csak fél óra az egész és mindig nagyon jól esik. Kipárnázom magam, aromás párologtatót teszek a szobába és kellemes zenét hallgatok közben, így nagyon pihentető tud lenni a nap végén. Szeretem! Ez máris változtatott a napi rutinomon, a torna által minden nap jut időm a relaxációra, meditációra, magamra figyelésre, ami nagyon kellemes, pláne most a pocaklakóval."

 

 

"A nőiességem a babavárás alatt még jobban kiteljesedett, és a tanfolyamon tanultak is hozzásegítettek ehhez. Teljesen jól érzem magam a tanfolyam után és remélem, hogyha eljön a szülés ideje, akkor a tanultakat sikerrel fogom tudni hasznosítani (most nekem az a legfontosabb)."

 

Minden jog fenntartva!