bezárás

 

 

A KIT Módszer kidolgozójánk neve: KRISTON ANDREA

  Kriston Andrea

A Kriston Intim Torna® egy magyar módszer.

Az intimtorna Kriston Andrea által kreált kifejezés, mely bizonyságot nyert a Magyar Szabadalmi Hivatalban.

2004-ig az ő módszerének volt az egyedi, névoltalom alatt álló megnevezése, de módszerének sikere által átment a köztudatba. Jelenleg a Kriston névvel kiegészítve különbözteti meg mindazoktól, akik a fogyasztókat kívánják megtéveszteni e jól csengő névvel. Intimtornát nem oktatnak gyógytornászoknak, testnevelőknek, természetgyógyászoknak, jóga oktatóknak. Ne engedje magát megtéveszteni hasonló szolgáltatással.

A szakértelem nélkül végzett gáti tréning ártalmas lehet!

 

www. intimtorna.hu 

 

A KRISTON INTIM TORNA® (KIT), alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy megelőzze a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszűntesse vagy csökkentse.


A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere minden KIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.

              

 "Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében, nők, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése."

 

                                                         Családorvosi Fórum/Kriston Andrea

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva!